TATLISU
okuma süresi: 1 dak.

Tatlısu Belediyesi yol onarım çalışması başlattı

Tatlısu Belediyesi yol onarım çalışması başlattı

Tatlısu Belediyesi, TC Büyükelçiliği'nin finansmanı ile başlatılan yol onarım çalışmasının yaklaşık 1 ayda tamamlanacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 12/04/13 12:32
okuma süresi: 1 dak.
Tatlısu Belediyesi yol onarım çalışması başlattı
A- A A+

Belediyeden verilen bilgiye göre, Tatlısu'daki Yalı ile Aktunç mahalleleri arasındaki yolun genişletilmesi ve onarımı için çalışma yapılacak

Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan, iki mahalle arasındaki anayolun yer yer çöktüğünü söyledi. Orçan yol onarım projesinin 2012'de hazırlandığını belirtti.

Ahmet Hayri Orçan, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nin projeye mali destek sağladığını kaydetti.

YOL GENİŞLETİLECEK

Söz konusu mahaller arasındaki 4 buçuk metre genişliğindeki yolun dar olduğunu dile getiren Orçan, yolun 6 metre genişliğe çıkarılmasının hedeflendiğini söyledi.

Projenin tamamlanması ile yolun trafiğe açılacağını ifade eden Orçan, "Yaklaşık 1 ayda tamamlanması planlanan projeye mali destek sağlayan Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçiliği'ne, Tatlısu halkı adına teşekkür ederim" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.