TATLISU
okuma süresi: 1 dak.

CHP, parti içi eğitim kampını KKTC'de verdi

CHP, parti içi eğitim kampını KKTC'de verdi

Cumhuriyetçi Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları'nın parti içi eğitim kampı, Demokrat Parti (DP) Gençlik Örgütü'nün ev sahipliğinde, Tatlısu'da gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 16/05/13 13:13
okuma süresi: 1 dak.
CHP, parti içi eğitim kampını KKTC'de verdi
A- A A+

DP Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, kamp süresince çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu, Kıbrıs sorunu, KKTC'deki belediyecilik, gençliğin siyasetteki yeri ve önemi, KKTC'deki gençlik örgütlerinin yapısı, dünyadaki ve KKTC'deki sağ ve sol partilerin yapısı, tarihsel süreçleri gibi konular görüşüldü.

CHP Dış Temsilcisi Mustafa Devran Yürükçü'nün organize ettiği "CHP Gençlik Kolları'nın Parti İçi Eğitim Kampı"na, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Öztürk, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de katıldı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.