TATLISU
okuma süresi: 2 dak.

Kekilli Tatlısu'daydı

Kekilli  Tatlısu'daydı

4. Uluslararası Geleneksel Harnup Festivali Murat Kekilli konseri ile yerinden oynadı. Adanın her yerinden yaklaşık 600 kişilik festival alanını 2.000 kişiyi aşkın izleyici doldurdu.<br> <br>

Yayın Tarihi: 27/09/09 11:13
okuma süresi: 2 dak.
Kekilli  Tatlısu'daydı
A- A A+
4. Uluslararası Geleneksel Harnup Festivali kapsamında düzenlenen konser öncesinde Silver Time Trading LTD. in sponsorluğunda düzenlenen Tavla Turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi. Ödüllerin verilmesinin ardından sahneye Örge ve Grup 3G sahneye çıktı yaklaşık 45 dakika sahnede kalan Grup 3G saat 21:00'ı gösterdiğinde sahneyi Türkiye'nin ünlü sanatçısı Murat Kekilli'ye bıraktı.

Murat Göğebakan'da Festivalde
Gecede birde sürpriz vardı. Geçirdiği rahatsızlıktan ötürü hastanede tedavi olan sanatçı Murat Göğebakan canlı telefon bağlantısı ile Festival alanını dolduran izleyicilere seslendi. Alanda duygulu anlar yaşanmasına sebeb olan Murat göğe bakan iyleşir iyleşmez Kıbrıs'a geleceğini ve Kıbrıs'ın ikinci vatanı olduğunu kaydetti.

Murat Kekilli festival alanında deprem yarattı
Ünlü sanatçı festival alanını dolduran yaklaşık 2.000 kişiye muhteşem bir konser verdi. Konseri sırasında bol bol seyircilerin arasına karışan Kekilli, Kasım ayında çıkartmayı planladığı yeni albümünden de "Mustafa" isimli parçasını da seslendirdi.

Örge ve Kekilli düeti
Kekilli konserin ortalarına doğru gittikçe yükselen bir grafik çizen Örge'yi de sahneye çağırdı ve Kekilli'nin yeni parçası "Mustafa" isimli parçayı birlikte seslendirdiler. Kekilli Örge'ye Ömer diye hitap ederken "Ömer daha güzel senin adın bundan böyle Ömer olsun" diyerek ona gece boyunca Ömer olarak hitap etti. Kekilli ayrıca Örge'yi çok beğendiğini ve ilerde Örge ile birlikte de albüm yapmak istediğini de kaydetti.
(KHA)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.