VADİLİ
okuma süresi: 2 dak.

Küçük, Vadili Belediyesi'ni ve Mesarya bölgesi ilkokulları temsilcilerini kabul etti

Küçük, Vadili Belediyesi'ni ve Mesarya bölgesi ilkokulları temsilcilerini kabul etti

Başbakan İrsen Küçük, Vadili Belediyesi'ni ve Mesarya bölgesi ilkokulları temsilcilerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 31/05/12 13:21
okuma süresi: 2 dak.
Küçük, Vadili Belediyesi'ni ve Mesarya bölgesi ilkokulları temsilcilerini kabul etti
A- A A+

Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, Küçük'ü 1 Haziran Dünya Çocuk günü dolayısıyla düzenleyecekleri şölene davet etti.

Meclis Genel Kurulu toplantısı nedeniyle Meclis'te gerçekleşen kabul sırasında Küçük'e çiçek takdim edildi, Küçük de çocuklara hediyeler verdi.

Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, geçen yıl ilk kez gerçekleştirdikleri Çocuk Şöleni'ni bu yıl sadece Vadili'ye özel değil güney mesarya bölgesini kapsayacak şekilde düzenlediklerini anlatarak, gelecek yıllarda şölenin etkinliğini daha da arttırarak daha kapsamlı ve uluslararası hale getirmeyi umduklarını söyledi.

Çocukların ülkenin geleceği olduğuna işaret eden Adahan, çocuklara yöresel değerleri unutmadan evrensel bir bakış açısı kazandırmayı amaçladıklarını da belirtti.

Adahan, festivalde gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi vererek Başbakan Küçük'ü bugünkü karnavala ve yarınki şölene davet etti.

KÜÇÜK

Başbakan İrsen Küçük ise, Vadili Belediyesi'ni yarının yöneticilerini düşünerek böyle önemli organizasyonlar yapmasından dolayı kutladı ve çocuklara dönük etkinliklerin artmasını temenni etti.

Vadili Belediyesi'nin son zamanlarda birçok etkinliğin merkezi olduğunu söyleyen Küçük, belediyesinin organizasyonlarını çok başarılı bulduğunu ve yakından takip ettiğini belirtti.

Küçük, bugünkü karnavala yoğun programı nedeniyle katılamayacağını ancak yarınki şölene katılamaya çalışacağını kaydetti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.