VADİLİ
okuma süresi: 2 dak.

Atun, Vadili'de incelemelerde bulundu

Atun, Vadili'de incelemelerde bulundu

Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Vadili'de yapımına devam edilen Küçük Esnaf ve Sanayi Sitesi ile Vadili Futbol sahasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Yayın Tarihi: 18/07/12 11:29
okuma süresi: 2 dak.
Atun, Vadili'de incelemelerde bulundu
A- A A+

Bakan Atun, tamamlanmasının ardından bölgenin kalkınmasına önemli bir etken olacağını düşündüğü Vadili Küçük Esnaf ve Sanayi Sitesinin altyapı çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlandığını ve kısa sürede büyük ilerleme kaydedildiğini söyledi. Atun, sitenin şu anda elektrik,su ve telefon altyapısının tamamandığını,parsel yollarının açıldığını belirtti.Sitenin ÇED raporunun da tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Atun, site içerisinde kirli sanayiye izin vermeyeceklerini söyledi.. Sitede yer almak isteyenlerin geçtiğimiz yıldan itibaren Ekonomi ve Enerji Bakanlığına bağlı Sanayi Dairesine müracaatlarının başladığını ve halen devam ettiğini vurgulayan Atun,ilgili paydaşların da katılımıyla oluşturulan komisyonun müraacatları en iyi şekilde değerlendireceğini belirtti.

Sunat Atun, Vadili'deki incelemeleri sırasında yenilenme çalışmalarına devam edilen Vadili Stadyumunu da ziyaret ederek yetkililerden sahanın son durumu hakkında bilgi aldı. Yeni sezon öncesi sahadaki çalışmaların hız kazandığını görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Atun, sahanın yeni haliyle bölge takımlarına büyük katkısı olcağını vurguladı.

Bakan Atun'a Vadili'deki ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Mehmet Adahan ve Belediye Meclis Üyesi Eriş Çoban da eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.