VADİLİ
okuma süresi: 2 dak.

Vadili Gençlik Merkezi, Uluslararası İnegöl Altın Mobilya Halk Dansları Yarışması'nda ikinci oldu

Vadili Gençlik Merkezi, Uluslararası İnegöl Altın Mobilya Halk Dansları Yarışması’nda ikinci oldu

<div>Gençlik Dairesi'ne bağlı Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu, Türkiye'de gerçekleşen Uluslararası İnegöl Altın Mobilya Halk Dansları Yarışması'nda ikinci oldu.</div>

Yayın Tarihi: 25/07/12 15:07
okuma süresi: 2 dak.
Vadili Gençlik Merkezi, Uluslararası İnegöl Altın Mobilya Halk Dansları Yarışması’nda ikinci oldu
A- A A+
Gençlik Dairesi Basın Bürosu'ndan verilen bilgide, Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu'nun, 8-11 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşen 25. İnegöl Kültür Sanat Festivali kapsamında yapılan Uluslararası İnegöl Altın Mobilya Halk Dansları Yarışması'nda ikinci olduğunu bildirdi.

Açıklamada, Gençlik Dairesi'ne bağlı Akdoğan Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu'nun da Silivri'de gerçekleşen 51. Yoğurt Festivali'ne katıldığı belirtildi.

Ülkeye dönen her iki halk dansları topluluğunun, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu'na ziyaret gerçekleştirerek kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı teşekkür ettiği kaydedildi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu kabulde yaptığı konuşmada, Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu'nu festivalde elde ettiği dereceden ötürü kutlayarak, uluslararası organizasyonlarda dereceden çok ülke temsiliyetinin önem taşıdığını belirtti.

Akdoğan Gençlik Merkezi'nin de festivalde ülkeyi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Eroğlu, her iki ekibin aldığı eğitimi en iyi şekilde yansıttığını kaydetti.

Halk danslarının eğitmenden dansçıya, müzisyenden kafile başkanına kadar bir ekip işi olduğunu ve başarının sevgi, saygı, sahip çıkma ve ailede var olan tüm değerlerde saklı olduğunu ifade eden Eroğlu, Gençlik Dairesi'nin bunu başardığını vurguladı.

TAK
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.