GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

ÇAĞ-SEN Geçitkale Belediyesi'nde uyarı grevi yapacak

ÇAĞ-SEN Geçitkale Belediyesi'nde uyarı grevi yapacak

ÇAĞ-SEN Geçitkale Belediyesi'nde bir günlük uyarı grevi yapacak. Çağ-Sen, Geçitkale Belediyesi'nde, Toplu Sözleşme ile kazanılan ücretlerin eksik ödenmesi, sosyal güvenlik yatırımlarının da geriden gitmesi" gerekçesiyle Çarşamba günü bir günlük uyarı grevi yapacak.

Yayın Tarihi: 17/02/14 18:08
okuma süresi: 1 dak.
ÇAĞ-SEN Geçitkale Belediyesi'nde uyarı grevi yapacak
A- A A+

Çağ-Sen Başkanı Ayşe Davulcu yaptığı yazılı açıklamada, uygulanan yanlış veya eksik politikaların cezasını belediye çalışanlarına ödetmenin asla kabul edilemeyeceğini belirtti.

Çağ-Sen üyesi Geçitkale Belediyesi çalışanlarının yaptığı değerlendirme toplantısında oy birliği ile mücadelenin gerektiği noktadan itibaren eylemli olarak sürdürülmesi yönünde karar aldığını açıklayan Davulcu, Geçitkale Belediyesi'nde 19 Şubat Çarşamba günü bir günlük uyarı grevi uygulanacağını vurguladı.

Grevin, saat 08.00'de başlayıp saat 15.30'da sona ereceğini kaydeden Davulcu, grev sırasında Geçitkale Belediye Başkanlığı önünden Geçitkale Köy Meydanı'na yürünüleceğini de duyurdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.