GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Öztaş: "Meserya'nın yıldızı Geçitkale olacak"

Öztaş: "Meserya'nın yıldızı Geçitkale olacak"

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, bölge halkıyla buluştu. Öztaş ve belediye meclis üyesi adayları 29 Haziran'da göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri paylaştı.

Yayın Tarihi: 24/05/14 15:57
okuma süresi: 2 dak.
Öztaş: "Meserya'nın yıldızı Geçitkale olacak"
A- A A+

CTP'den verilen bilgiye göre, İddialı konuşan Öztaş, Temmuz 2014'ten itibaren Mesarya bölgesinin yıldızının Geçitkale olacağını söyledi. Geçitkale ve bağlı köylerine mevcut belediye başkanı tarafından hiçbir yatırım yapılmadığını kaydeden Öztaş, göreve geldikten sonra CTP-BG'nin yıldız belediyelerini örnek alarak hizmet edeceklerini ifade etti.

NAMİ: GELİŞMELER UMUT VERİCİ

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş'a Mağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, İlçe Yönetim Kurulu üyesi İlke Sabit Soyer eşlik ederken köy kahvesinde gerçekleştirilen sohbete davetli olarak Dışişleri Bakanı Özdil Nami de katıldı. Nami ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda Kıbrıs konusundaki son gelişmeleri aktardı. Bu bölgedeki balkla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nami, ortak metnin imzalanmasından sonraki gelişmelerin çözüm için umut verici olduğunu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın adayı ziyaretin de bunun kanıtı olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.