GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

Öztaş: "Yamaçköy ve Mallıdağ da hizmet bekliyor!"

Öztaş: "Yamaçköy ve Mallıdağ da hizmet bekliyor!"

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, mevcut belediye başkanının yaptırdığı tek bir yeşil alan olmadığını söyleyerek yeşil alanlarla birlikte çocukların parka ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 27/05/14 13:16
okuma süresi: 1 dak.
Öztaş: "Yamaçköy ve Mallıdağ da hizmet bekliyor!"
A- A A+

Öztaş ve Belediye Meclis üyesi adayları Yamaçköy ve Mallıdağ'ı gezerek halkla buluştu. Seçim manifestosunu da dağıtan Hasan Öztaş ve ekibi vatandaştan destek istedi. Öztaş, 'Yıldız Belediyecilik' anlayışını bu bölgelerin de hak etiğini söyledi. 29 Haziran'dan sonra Yamaçköy ve Mallıdağ'ın da CTP'nin belediyecilik anlayışıyla hizmet göreceğini belirtti.

Beşparmak Dağı'nın eteğindeki bu iki güzel yerleşim yerinin de yatırımı hak ettiğini ve bunun için projeleri olduğunu, bu projeleri hep birlikte hayata geçireceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.