GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Nergisli dertli: "Göz boyama değil sürekli hizmet bekliyoruz!"

Nergisli dertli: "Göz boyama değil sürekli hizmet bekliyoruz!"

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Geçitkale'ye bağlı Nergisli köyünü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 29/05/14 12:05
okuma süresi: 2 dak.
Nergisli dertli: "Göz boyama değil sürekli hizmet bekliyoruz!"
A- A A+

Vatandaşlarla sohbet eden CTP'li ekip sorunlarını dinledi. Nergisli köyündeki vatandaşlar belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamamaktan şikayet etti. Köy yollarının bakımsız ve kaldırımsız olması yine vatandaşların şikayet ettiği konular arasında yer aldı. Geçitkale Belediyesi'nin mevcut yönetiminde memnun olmadıklarını belirten köy halkı, seçim dönemlerinde göz boyamak için yapılan yatırımları istemediklerini, belediyeden sürekli hizmet beklediklerini dile getirdi.

ÇOCUK PARKI VE YOL PROJESİ HAZIR

Hasan Öztaş'a sorunlarını anlatan Nergisli köylüleri, köydeki en büyük sıkıntının bozuk yollar ve ilgisiz çocuk parkının olduğunu söyledi. Bu talepleri değerlendiren Öztaş da bu sorunların projeleri arasında olduğunu göreve gelmesi halinde hayata geçirileceği sözünü verdi. Kültürel zenginliklerin korunmasının en önemli görevlerinden birisi olduğunun altını çizen Öztaş, bu yıl Nergisli Avcılık Atıcılık Birliği ve Nergisli Kadınlar Birliği ortaklaşa gerçekleştirdiği 1. Nergisli Eko-Gün'ün geleneksel olarak ve daha geniş katılımlı bir festival haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.