GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

Olsan Oran ve ekibi 'Lets Do It' etkinliğine tam destek verdi

Olsan Oran ve ekibi 'Lets Do It' etkinliğine tam destek verdi

Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) Geçitkale Belediyesi Başkan Adayı Olsan Oran ve ekibi ile 'Lets Do It' temizlik etkinliğine katıldı.

Yayın Tarihi: 05/06/14 16:13
okuma süresi: 1 dak.
Olsan Oran ve ekibi 'Lets Do It' etkinliğine tam destek verdi
A- A A+

Oran ve ekibi, Çevre Platformu öncülüğünde düzenlenen kampanya çerçevesinde, Geçitkale Merkezinde Belediye Meclis Üyeleri ile çevre temizliği yaptı.

UBP Geçitkale Belediye Başkan adayı Olsan Oran'ın yaptığı açıklamada, etkinliğe Geçitkale Kadın Örgütü, bölge okullarındanki öğrenciler ve bölge halkı ile katıldıklarını böylesi etkinliklerin toplumu bilinçlendirmek ve temiz çevre yaratılmasında çok büyük önem taşıdığını ifade etti. Bu gibi etkinliklerin sık sık yapılması gerektiğini vurguladı.

Çevre temizliğinin oldukça önemli olduğunu, bu konuda ciddi çalışma ve planlamalar yaptıklarını belirten Oran, 3 haftadır bölgede başlayan temizlik çalışmalarının devam ettiğini ve devam edeceğini söyledi. Daha temiz bir çevre ve yaşanılabilir bir Mesarya öncelikli hedefi olduğunu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da toplumsal duyarlılık projelerine önem vereceklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.