GEÇİTKALE
okuma süresi: 3 dak.

Olsan Oran: "Geçitkale Kuzey Mesarya'nın başkenti olacak"

Olsan Oran: "Geçitkale Kuzey Mesarya'nın başkenti olacak"

Ulusal Birlik Partisi Geçitkale Belediye Başkan Adayı Olsan Oran, Geçitkale Köy Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte seçmenle buluştu.

Yayın Tarihi: 07/06/14 18:27
okuma süresi: 3 dak.
Olsan Oran: "Geçitkale Kuzey Mesarya'nın başkenti olacak"
A- A A+

Oran'a, UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, Milletvekili Ersan Saner ve Ulusal Birlik Partisi Gazi Mağusa İlçe Örgütü Başkanı Resmiye Canaltay eşlik ederken, halkın sorunları dinlendi.

Konuşmasında Geçitkale'de Meclis Üyesi adayları ile çalışmalarına hız kesemeden devam ettiklerini ve projelerini halka duyurmaya devam ettiklerini belirten UBP Geçitkale Belediye Başkan Adayı Olsan Oran, "Biz halkın düşüncesine önem veriyoruz. Belediye'yi de halkın düşünce, istek ve ihtiyaçlarına göre yöneteceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Geçitkale Kuzey Mesarya'nın başkenti olacak. Bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Geçitkale için önemli projeler hazırladıklarını ve bunları Geçitkale halkı için hayata geçirmek üzere Geçitkale halkından görev istediklerini belirtti. Geçitkale Belediyesi'ni, Geçitkale ve bağlı köylerinde yaşayanların hak ettiği bir noktaya getirmek üzere söz veren Olsan Oran, sandıktan birinci parti olarak çıkmalarının, bu projelerin hayata geçmesi için ilk şart olduğunu belirtti ve destek istedi.

Daha sonra Geçitkaleli'lere hitap eden Resmiye Canaltay, bölge halkından destek beklediklerini ve tüm yokluklara, hükümetin yaptığı kısıtlamalara rağmen, UBPli belediyelerin en iyi hizmeti verdiklerini söyledi.

Canaltay konuşmasını bitirmesinin ardından sözü UBP Milletvekili Ersan Saner'e bıraktı. Saner sözlerine olsan Oran'a başarılar dileyerek başladı ve Ulusal Birlik Partisi'nin birlik ve beraberlik içerisinde en sıkıntılı günlerden başarılarla geçtiğini anımsattı. Saner bir siyasi partinin gücünün birlik ve beraberliğinden geldiğini ifade ederek, "Gücümüz birliğimizdir" dedi.

Son olarak söz alan Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Sunat Atun, Belediye Başkan Adayı Olsan Oran ile Geçitkaleli'ler arasındaki güçlü bağı bildiğini, bu nedenle diğer Belediye Başkan adayları ile kıyasla Olsan'ın zaten yarışa önde başladığını belirtti. Olsan'ın projelerine dikkat çeken Atun, Olsan Oran'ın projelerinin hayata geçmesi takdirde, Geçitkale'nin halk için çok daha iyi ve yaşanılır bir bölge olabileceğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.