GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG: "Geçitkaleli gençler Öztaş'ın yanında!"

CTP-BG: "Geçitkaleli gençler Öztaş'ın yanında!"

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü Geçitkale Ocağı dün akşam CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş için bir dayanışma yemeği düzenledi.

Yayın Tarihi: 12/06/14 14:28
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG: "Geçitkaleli gençler Öztaş'ın yanında!"
A- A A+

Oldukça kalabalık geçen etkinlikte gençler Geçitkale Belediyesi'nin yeni dönemde Mesarya bölgesinin yıldız belediyesi olacağının sinyalini verdi. Geceye CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş'ın yanı sıra Geçitkale Belediye meclis üyesi adayları da katılım gösterdi. Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, CTP-BG'nin hizmet verdiği belediyelerin gelişerek "Yıldızlı Belediyeler" haline dönüştüğünü ve verilen hizmetlerin tesadüf olmadığını dile getirdi. CTP-BG'ye ait 9 belediyede ciddi ve disiplinli çalışmalar sonucunda Avrupai kentler yaratıldığının altını çizen Hasan Öztaş, 29 Haziran'da yapılacak olan yerel seçimlerde ciddi değişiklikler olacağını belirtti.

GEÇİTKALE DE YILDIZLANACAK

Yerel seçimlerin ardından göreve gelmeleri halinde Geçitkale'nin de "Yıldızlı Belediyeler" arasına katılacağını ve CTP-BG'ye ait 9 belediyede olduğu gibi Geçitkale halkının da üstün hizmet alacağına vurgu yapan CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, yıldızlı belediyeciliğin herkesin hakkı olduğuna işaret etti. Geçitkale halkının yıllardır belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakıldığını ifade eden Öztaş, Geçitkale halkının bunu hak etmediğini, 29 Haziran'dan itibaren bu anlayışın değişeceğini ve Geçitkale halkının artık hizmet göreceğini sözlerine ekledi. Öztaş konuşmasının sonunda dayanışma gecesini düzenleyen gençlere de teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.