GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

DP-UG Geçitkale adayları halkın desteğini istedi

DP-UG Geçitkale adayları halkın desteğini istedi

Demokrat Parti Ulusal Güçler Geçitkale Belediye Meclis Üyesi adayları, Geçitkale bölgesini ziyaret ederek bölge halkının desteğini istedi.

Yayın Tarihi: 13/06/14 12:28
okuma süresi: 2 dak.
DP-UG Geçitkale adayları halkın desteğini istedi
A- A A+

DP Ulusal Güçler Geçitkale Belediye Meclis Üyesi adaylarına ziyaretlerinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşit ile DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu eşlik etti.

Esasen Belediye Meclis Üyeliğinin, Belediye Başkanlığı kadar önemli bir görev olduğunu söyleyen DP Ulusal Güçler Geçitkale Belediye Meclis Üyesi adayları, nitelikli belediye meclis üyelerinin öncelikle kentin geleceği için önemli kararlara imza atan, kent yaşamının güzelleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan, araştıran, sorgulayan, öneri sunabilen kişilerden oluşmasının önemine dikkati çekti.

Belediye Meclis Üyeliğine seçilmeleri halinde, Geçitkale halkı adına görev yapacaklarını belirten DP Ulusal Güçler Belediye Meclis Üyesi adayları, ekip olarak görevlerinin vatandaşın cebinden çıkan her kuruşla bölgede yapılan yatırımları kontrol etmek olduğunu da söyledi.

Belediye Meclis Üyeliğinin maddi anlamda meclis üyesi seçilenlere katkısı olmadığını da hatırlatan DP Ulusal Güçler Geçitkale Belediye Meclis Üyesi adayları; "amacımız sadece beldemize hizmet" dediler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.