GEÇİTKALE
okuma süresi: 3 dak.

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan Adayı Öztaş: "Çalışanların yatırımları yapılmıyor..."

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan Adayı Öztaş: "Çalışanların yatırımları yapılmıyor..."

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, Geçitkale ve bağlı köylerdeki projelerinin hayalci değil gerçekçi projeler olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 23/06/14 16:06
okuma süresi: 3 dak.
CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan Adayı Öztaş: "Çalışanların yatırımları yapılmıyor..."
A- A A+

Öztaş, projelerini hayata geçirebilmek için öncelikle Geçitkale Belediyesi'ni ciddi ve güvenilir bir kurum haline getireceklerini belirtti. Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, Geçitkale Belediyesi'nin gelir-gider dengesinin düzensiz olduğunu ve göreve gelmeleri halinde belediye için denk bütçe kuralını uygulayacaklarını açıkladı. Hasan Öztaş, hayata geçirecekleri projelerle Geçitkale ve bağlı köylerinin çehresinin değişeceğini belirtti. Dağınık bir mali yapının bulunduğu Geçitkale Belediyesi için denk bütçenin temel kuralları olduğunu dile getiren Öztaş, belediye bütçesini denk hale getirerek borçları yapılandıracaklarını belirtti.

ÇALIŞANLARIN YATIRIMLARI 2 YILDIR YAPILMIYOR

Geçitkale Belediyesi'ndeki mali dengeyi düzeltmelerinin ardından hedefler ve projelerin hayata geçirileceğini söyleyen Hasan Öztaş, çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının 2 yıldan beridir yapılmadığını vurguladı. Çalışanların herhangi bir sağlık sorunu yaşamaları halinde devletteki sağlık hizmetlerinden faydalanamadıklarına dikkat çeken Hasan Öztaş, "Çalışanlarımız ihtiyat sandığından borçlanmak istediklerinde de geriye dönük borçlardan dolayı bu imkandan faydalanamıyorlar" dedi. CTP-BG'nin yerel yönetimler vizyonu sayesinde yönetiminde olan tüm belediyeleri düzlüğe çıkardığını vurgulayan Öztaş, denk bütçe yaratmanın disiplinli çalışma ve sağlam irade gerektirdiğini belirtti.

HER KURUŞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Geçitkale ve bağlı köylerin her kuruşuna sahip çıkacaklarının kaydeden Öztaş, Geçitkale Belediyesi'ni ciddi bir kurum haline getireceklerini, ekibiyle birlikte gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Geçitkale ve bağlı köylerine yıllardır yatırım yapılmadığını, bu bölgede yaşayan halkın bunu hak etmediğini ve 29 Haziran'dan sonra Kuzey Mesarya halkının hak ettiği yaşam kalitesini sunulacağının sözünü verdi. Hayalci projeler hedeflemediğini, halkın gözünü boyayan projeler değil, yapılabilecek gerçek ve inandırıcı projeler hedeflediklerini belirten Öztaş, CTP'nin yerel yönetimlerdeki vizyonunu ve başarısını bölgede 30 Haziran sabahından itibaren bölge halkı tarafından hissedileceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.