GEÇİTKALE
okuma süresi: 3 dak.

Hasan Öztaş Geçitkale gençleriyle buluşarak sohbet etti.

Hasan Öztaş Geçitkale gençleriyle buluşarak sohbet etti.

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş bölge gençleriyle buluşarak sohbet etti

Yayın Tarihi: 26/06/14 15:37
okuma süresi: 3 dak.
Hasan Öztaş Geçitkale gençleriyle buluşarak sohbet etti.
A- A A+

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş projelerini bölge gençlerine anlattı. Gençlerin bölgeleri ile ilgili taleplerini dinleyen Öztaş, 30 Haziran'dan sonra birlikte çok iş başaracaklarını söyledi. Şimdiki yönetimin gençlere dönük ilgisizliğini dile getiren Öztaş, Gazimağusa Belediyesi'nin MAGEM'i gibi Geçitkale Belediyesi'nin de GEGEM'i olacağını belirtti. Gençlerin sosyal-kültürel ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulacak GEGEM'de resim atölyesi, modern ve halk dansları ekipleri, dart, satranç, gitar kursları ve benzeri pek çok dalda hizmet verilmesinin amaçlandığını kaydetti. Böylece bölgede yaşayan gençlerin yeteneklerini keşfetmesi ve başarılı olacakları alanlarda önlerinin açılmasın sağlanacağını dile getiren Öztaş, GEGEM'de, gençlerin kendi yönetimlerini oluşturabileceğini ve ihtiyaçları ile talepleri konusunda birebir söz sahibi olup kendi kararlarını alabileceklerini ifade etti.

DESTEĞİN FARKINDAYIM

Bu seçimde özellikle gençlerden büyük destek aldığının farkında olduğuna dikkat çeken Öztaş, bunun bir göstergesi olan 120 gencin katıldığı bisiklet etkinliğinde olduğu gibi gençlerle birlikte birçok projenin daha gerçekleştirilmek üzere önlerinde olduğunu belirtti. Öztaş gençlerle yaptığı toplantıda nasıl bir belediyecilik anlayışı içinde hizmet vereceklerinden de bahsetti. Geçmiş dönemin aksine belediye meclisinin en az ayda bir kez toplanacağını söyleyen Öztaş, hatta bölge muhtarları ile de ayda bir kez bir araya gelinerek bölgedeki sorunları değerlendirip çözümler üretileceğini vurguladı.

TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZLER VERMEDİK

Halka tutamayacağı sözler vermediklerini belirten Hasan Öztaş, ayakları yere basan projelerle vatandaşlardan oy istediklerini vurguladı. CTP-BG'ye ait belediyelerin ülkeye çok şey kazandırdığını dikkat çeken CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, CTP-BG yönetimindeki belediyelerin hiçbirisinde çalışanların huzursuz olmadığını, kaliteli ve "Yıldızlı Belediyecilik" konseptini Geçitkale'ye bağlı köylere de getireceklerini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.