GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Geçitkale Belediyesi'nde ilk Meclis toplantısı yapıldı

Geçitkale Belediyesi'nde ilk Meclis toplantısı yapıldı

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş başkanlığındaki ilk belediye meclis toplantısı dün akşam yapıldı.Meclis toplantısında asbaşkanlık ve as başkan yardımcılığı seçimi yapıldı. Toplantıda Geçitkale Belediyesi'ne bağlı mezbahanın kapatılması ve borçların yapılandırılması kararı alındı.

Yayın Tarihi: 09/07/14 17:23
okuma süresi: 2 dak.
Geçitkale Belediyesi'nde ilk Meclis toplantısı yapıldı
A- A A+

AS BAŞKAN GÖKŞAN, BAŞKAN YARDIMCISI ÖĞÜNÇER OLDU

Geçitkale Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, meclis toplantısında Geçitkale Belediyesi As Başkanlığına Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Meclis üyesi Lema Gökşan, Asbaşkan Yardımcılığı'na Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Meclis üyesi Mehmet Öğünçer getirildi.

ÖZTAŞ: "SORUNLARI HEP BİRLİKTE VE KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ"

Geçitkale Belediye Başkanı Öztaş, toplantıdaki konuşmasında, bölgede birçok sorunun olduğunu söyledi ve bu sorunları hep birlikte, kısa sürede çözeceklerini belirtti.

Halkın ve bölge esnafının her konuda belediyeye yardımcı olduğunu belirten ve bundan duyduğu memnuniyetini dile getiren Hasan Öztaş "Önümüzdeki 4 yılda yeni bir Kuzey Mesarya yaratılacak" dedi.

BORÇLARIN YAPILANDIRILMASI

Esnafa olan borçlar ile sosyal sigorta borçlarının yapılandırılması, geçmiş döneme ait borçların düzenli olarak ödenmesi gibi konuların ele alındığı toplantıda Geçitkale Belediyesine bağlı mezbahanın da kapatılmasına karar verildi.

Mezbahanın koşullarının elverişiz olduğuna dikkat çekildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.