GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

Geçitkale Belediyesi: "DP-UG'nin biriken borcu nedeniyle koro binasının elektriği kesildi"

Geçitkale Belediyesi: “DP-UG’nin biriken borcu nedeniyle koro binasının elektriği kesildi”

Geçitkale Belediyesi, geçmiş dönemde spor kulübü ve Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) örgüt binası olarak kullanılan eski belediye binasının elektriğinin ödenmeyen elektrik faturası nedeniyle kesildiğini bildirdi.

Yayın Tarihi: 11/06/15 18:27
okuma süresi: 1 dak.
Geçitkale Belediyesi: “DP-UG’nin biriken borcu nedeniyle koro binasının elektriği kesildi”
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamada, elektriğin kesilmesi nedeniyle ocak ayından itibaren çalışmalarını bu binada sürdüren Geçitkale Belediyesi Türk Müziği Korosu çalışmalarının durma noktasına geldiği kaydedildi.

"Bu süre zarfında elektrik borcu biriken binanın, ödenmeyen faturaları nedeniyle Demokrat Parti yetkilileri şimdiki belediye başkanı tarafından defalarca uyarılmasına rağmen, var olan borç için herhangi bir ödeme yapılmamıştır" denilen açıklamada elektrik faturasının DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın adına kayıtlı olduğu da savunuldu.

Açıklamada, "Sayın Demokrat Parti yetkilileri, örgüt başkanı ve geçmiş dönem kulüp başkanlığı yapmış Sayın Kulüp Başkanı'nın yaptığı sorumsuzluk ve ihmalkârlıktan kaynaklanan hataları maalesef, çalışmalarını binada sürdürmekte olan bölge halkı çekmektedir" ifadeleri yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.