GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Geçitkale Belediyesi Yalova'da

Geçitkale Belediyesi Yalova'da

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş Kardeş Belediye olan Yalova Belediyesi'nin davetlisi olarak Yalova'ya gitti. Öztaş'a meclis üyeleri de eşlik etti.

Yayın Tarihi: 26/07/15 12:43
okuma süresi: 2 dak.
Geçitkale Belediyesi Yalova'da
A- A A+

Geçitkale Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın davetlisi olarak gidilen Yalova'da dünyanın dört bir yanından gelen 19 kardeş belediye ile bir protokol imzalandı. Protokola göre Yalova'da 1 yıl içinde tamamlanacak olan Kardeş Şehirler Park'ı projesinin 19 kardeş belediyenin imza koyması ile hayat bulacak. Her belediyeyi temsil edecek birer simgenin yer alacağı Kardeş Şehirler Park'ında Geçitkale'nin de bir simgesi yer alacak.

İmzalanan iyi niyet protokolünün sonrasında Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş; Almanya, Çin, Romanya, Kosova, Yunanistan, Dağistan, Japonya, Makedonya, Rusya, Güney Kore, Bulgaristan, Ukrayna ,Bosna Hersek ,Gürcistan, Sırbistan, Hırvatistan , Karadağ ve Tataristan gibi birçok ülkeden gelen Belediye başkanları ile görüşerek kardeş belediye olma için ilk görüş alışverişini gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir hafta süren ziyarette birçok etkinliğe katılma fırsatı bulan Hasan Öztaş ve beraberindeki heyet, Yalovalıların yoğun ilgili ile karşılaştı. Belediyeler arası işbirliğinin önemine değinen Geçtikale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, ilerleyen günlerde yaptıkları görüşmeler sonucunda kardeş belediye sayısını artırmayı hedeflediklerini böylelikle her kardeş belediye ile dünyaya bir pencere daha açılma fırsatı bulacaklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.