GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Geçitkale'de şiirler okunacak

Geçitkale'de şiirler okunacak

2'inci Geçitkale Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor. Festival kapsamında 2 Eylül Çarşamba akşamı Lirik Şiir Grubu da sahne alarak, "Bizim Şiirlerimiz, Bizim Şarkılarımız" temalı bir dinleti sunacak.

Yayın Tarihi: 01/09/15 12:31
okuma süresi: 2 dak.
Geçitkale'de şiirler okunacak
A- A A+

Şehbal Hamzaoğulları, Merter Refikoğlu, Cemay Onalt Müezzin, Serkan Soyalan ve Yıltan Taşçı'dan oluşan Lirik Şiir Grubu, gecede Kıbrıslıtürk şairlerin şiirlerini ve bestecilerin bestelerini seslendirecek.

Gecede Lirik Şiir Grubu, Filiz Naldöven, Jenan Selçuk, Hasan Erhan, Neşe Yaşın, Taner Baybars, Ayşen Dağlı, Rıdvan Arifoğlu, Ahmet Okan, Şener Levent, Fikret Demirağ, Faize Özdemirciler, Aydın Adamoğlu, Şirin Zaferyıldızı, Özker Yaşın, Altay Burağan, Fatoş Avcısoyu Ruso ve Fatma Akilhoca'nın şiirlerini seslendirecek.

Lirik Şiir Grubu ayrıca, Üç Balıkçının Öyküsü (Söz: Bülent Fevzioğlu, Müzik : Yıltan Taşçı), Güzel Günler (Söz–Müzik: Ahmet Okan-Acar Akalın), Değişim (Şiir: Ersan Berksel, Müzik: Mustafa Tozakı) ve Adalıyım (Söz: Bülent Fevzioğlu, Müzik: Yıltan Taşçı) isimli şarkıları da seslendirecek. Etkinlik boyunca Lirik Şiir Grubu'na Lefkoşa Belediye Orkestrası müzisyenleri eşlik edecek.

Geçitkale'de festival alanında gerçekleştirilecek etkinlik saat 20:30'da başlayacak ve halka açık ücretsiz olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.