GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

Geçitkale Festivali'nde bu akşam Semiha Yankı sahne alıyor

Geçitkale Festivali'nde bu akşam Semiha Yankı sahne alıyor

Geçitkale Belediyesi tarafından düzenlenen Geçitkale II. Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde bu akşam, Türkiye'nin ses sanatçılarından Semiha Yankı konser verecek.

Yayın Tarihi: 01/09/15 15:22
okuma süresi: 1 dak.
Geçitkale Festivali'nde bu akşam Semiha Yankı sahne alıyor
A- A A+

Geçitkale Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, konser saat 22.30'da başlayacak.

YARIN AKŞAM LİRİK ŞİİR GRUBU

Festival kapsamında yarın akşam saat 20.30'da Lirik Şiir Grubu "Bizim Şiirlerimiz, Bizim Şarkılarımız" temalı dinleti sunacak.

Lirik Şiir Grubu'nu oluşturan Yıltan Taşçı, Serkan Soyalan, Merter Refikoğlu, Şehbâl Hamzaoğulları ve Cemây Onalt Müezzin, Kıbrıslı şairlerin şiirlerinden örnekler okuyacak, 4 de şarkı seslendirecek.

Etkinlikte Fatoş Avcısoylu Ruso, Şirin Zaferyıldızı, Fatma Akilhoca, Altay Burağan ve Kıbrıslı Yazarlarımızdan Ulus Irkad, Dr. Bülent Dizdarlı, Şevket Öznur, Ceylan Özyıldız, Aral Moral, Hasan Erhan da kitaplarını imzalayacak ve söyleşiler yapacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.