GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

Geçitkale'de "Bizim Şiirlerimiz, Bizim Şarkılarımız"

Geçitkale'de "Bizim Şiirlerimiz, Bizim Şarkılarımız"

2'inci Geçitkale Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Geçitkale'de sahne alan Lirik Şiir Grubu, "Bizim Şiirlerimiz, Bizim Şarkılarımız" temalı dinleti sundu.

Yayın Tarihi: 03/09/15 11:55
okuma süresi: 1 dak.
Geçitkale'de "Bizim Şiirlerimiz, Bizim Şarkılarımız"
A- A A+

Şehbal Hamzaoğulları, Merter Refikoğlu, Cemay Onalt Müezzin, Serkan Soyalan ve Yıltan Taşçı'dan oluşan Lirik Şiir Grubu, gecede Kıbrıslıtürk şairlerin şiirlerini ve bestecilerin bestelerini seslendirdi. Etkinlik boyunca Lirik Şiir Grubu'na Lefkoşa Belediye Orkestrası müzisyenleri eşlik etti.

Gecenin başında Lirik Şiir Grubu adına bir konuşma yapan Serkan Soyalan, Lirik Şiir Grubu'nun Kıbrıs ve bölgede barış oluncaya dek etkinliklerinde hep siyah giyeceğine vurgu yaparken bölgemizde yaşanan gelişmelerin, ürkütücü ve üzücü görüntülerin bölge barışına ne kadar acil ihtiyaç olması gerektiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.