GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Geçitkale Belediyesi bölge temizliği yapıyor

Geçitkale Belediyesi bölge temizliği yapıyor

Geçitkale Belediyesi,yaklaşan kış mevsimi nedeniyle, Dikmen Belediyesi, Gönyeli Belediyesi, Değirmenlik Belediyesi ve Akdoğan Belediyesi'nin katkılarıylabölge temizliği yapıyor.

Yayın Tarihi: 14/10/15 15:17
okuma süresi: 2 dak.
Geçitkale Belediyesi bölge temizliği yapıyor
A- A A+

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Geçitkale Belediyesi sınırları içerisinde bulunan özellikle Nergisli köyündeki eski evlerin yıkımı ve çevre temizliğine başladı.

Çevre temizliğinin yanı sıra, Geçitkale ve Sütlüce Köyü'nde bulunan derelerin temizliği ve rehabilitesi, Karayolları Dairesi'ne ait araçların da yardımı ile yapılmaya başlandı.

ÖZTAŞ

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, başlatılan temizlik çalışmalarıyla, halkta temiz çevre bilincini oluşturmak istediklerini kaydetti.

Derelerin temizlenmesindeki amacın ise, görünüm kirliliği ve yağışların meydana getirebileceği herhangi bir olumsuz duruma karşı tedbir almak olduğunu dile getiren Öztaş, kendilerine temizlik yapılması konusunda yardım ve destek veren Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, Karayolları Dairesi Müdürü Hasan Nihat Erduran ve Daire Şefi Aydın Oltanlı'ya teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.