GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Öztaş: "Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum"

Öztaş: "Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum"

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 08/03/16 12:12
okuma süresi: 2 dak.
Öztaş: "Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum"
A- A A+

Başkan Öztaş mesajında, "Hayatın her alanında ve tüm dünyada sevgiyi, hoşgörüyü, fedakârlığı, duyarlığı ve varoluşu temsil eden kadınlarımız, demokratik bir toplumunun temel taşlarıdır. Aile ve toplumun temel direğini oluşturan kadınlarımızın haklarının yalnız bir gün değil her gün savunulması gerektiğini söyledi.

Dünya Kadınlar Günü'nün kutlarken, bu özel günün tüm kadınların toplumda hak ettiği, layık olduğu yere gelmesi, kadınların toplumların kanayan yarası haline gelmiş sorunlarının masaya yatırılması, tartışılması ve çözümü için bir vesile olmasını temenni eden Başkan Hasan Öztaş, "Kadına yönelik şiddete hemen her gün şahit olduğumuz bir dünyada 8 Mart tarihi daha anlamlı bir hal alıyor. Kadının eğitim hizmetlerinden mahrum bırakan, toplumsal ve siyasal hayattan dışlayan bir toplumun geleceğinin karanlık olduğu ortadadır. Bu nedenle kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimiz inancındayım.

Kadınlarımızın hayatın her alanında katılımlarının yükseldiği, başta şiddet, ayrımcılık ve fırsat eşitsizliği gibi önemli sorunlarının tamamıyla çözüldüğü, mutlu aile ve mutlu toplum dileğiyle başta Geçitkale ve Belde kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü" kutluyorum" diye belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.