PAŞAKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Paşaköy Gençlik Merkezi, Silivri Yoğurt Festivali'nde

Paşaköy Gençlik Merkezi, Silivri Yoğurt Festivali'nde

Gençlik Dairesi'ne bağlı Paşaköy Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu 52'incisi düzenlenen Silivri Yoğurt Festivaline katılarak KKTC'yi temsil etti.

Yayın Tarihi: 08/07/13 16:11
okuma süresi: 2 dak.
Paşaköy Gençlik Merkezi, Silivri Yoğurt Festivali'nde
A- A A+

Makedonya, Yunanistan, Litvanya, Filistin, İtalya ve KKTC halk dansları ekiplerinin katıldığı Folklor Festivalleri ve Halk Sanatları Organizasyonları Uluslararası Konseyi (CIOFF)'a bağlı Uluslararası Festivalde, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CIOFF üyeleri ile biraraya geldi.

EROĞLU

Gençlik Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, Festivalin gala gecesinde konuşma yapan Eroğlu, KKTC gençlerinin sportif ve kültürel alanlarda uygulanan ambargo sebebiyle engellendiğini söyleyerek, böylesi organizasyonlarda KKTC'nin de yer almasının önemine vurgu yaptı.

Eroğlu, CIOFF festivallerinin uluslararası nitelikte olduğunu ve bunun ülke tanıtımında önem taşıdığını söyleyerek, Gençlik Dairesi olarak genç kitleye hizmet ettiklerini ve gençleri böylesi organizasyonlara taşıyarak ülkelerini tanıtma fırsatını verdiklerini kaydetti.

Festivallerin yeni arkadaşlıklar ve dostluklara da vesile olduğunu belirten Eroğlu, Anavatan Türkiye'de katıldıkları festivallerde ise iki ülke arasında kurulan köprülerin daha da sağlamlaştığını söyledi.

IŞIKLAR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu'nu Silivri'de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki festivallerde de birarada bulunacaklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.