PAŞAKÖY
okuma süresi: 1 dak.

DP-UG, Düzova'yı ziyaret etti

DP-UG, Düzova'yı ziyaret etti

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) Genel Sekreteri Hasan Taçoy Paşaköy Belediye Başkan adayı Hasan Topaloğlu ile Aslanköy'ü, Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ile de Düzova'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 10/06/14 14:22
okuma süresi: 1 dak.
DP-UG, Düzova'yı ziyaret etti
A- A A+

Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla Paşaköy ve Değirmelik'e ait vizyonlarını paylaşan belediye başkan adayları, vatandaşlardan destek de istedi.

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy ise ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, DP Ulusal Güçler'in hizmet anlayışının belediye hizmetleri ile sınırlı olmadığına işaret ederek, DP Ulusal Güçler'in hizmet anlayışının beldelerin ekomomik, kültürel ve tarihi potansiyellerini değerlendirerek, bölgenin gelişmesi için projeler üretmek olduğunu da kaydetti.

Taçoy, Belediye başkan ve belediye meclis üyesi adaylarına başarılar da dileyerek, adayların başarılı olacağına olan inancını dile getirdi.

Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ve Belediye Meclis üyesi adayları ayrıca Değirmenlik Kahvehanesi'nde vatandaşla bir araya gelerek, projelerini aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.