PAŞAKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Paşaköy Asbaşkana emanet

Paşaköy Asbaşkana emanet

Paşaköy Belediye başkanı Habil Tülücü bir ay izne ayrılınca Belediye Başkan koltuğuna As başkan Seyit Güneş oturdu.

Yayın Tarihi: 08/08/14 15:39
okuma süresi: 2 dak.
Paşaköy Asbaşkana emanet
A- A A+

Bu dönem ilk kez seçimle Asbaşkanlık görevini üstlenen Güneş, bölgedeki çöp sorunlarını aktardı.

Güneş, Ulukışla'da bulunan alana dökülen çöplerden bölge halkının rahatsız olduğunu dile getirdi. Başıboş köpeklerin uğrak yeri haline gelen çöplüğün hem mandıra sahipleri tarafından hem de bölge halkı tarafından rahatsızlık uyandırdığını belirterek, bu köpeklerin mandıralara zarar verdiklerini de iddia etti.

Güneş, vidanjörlerin artıklarını çöplük alana boşalttıklarını ve ortalığa hoş olmayan kokuların yayıldığına dikkatleri çekerek, sürekli olarak bu alandaki çöplerin yakıldığını ortaya çıkan pis kokudan bölge halkının rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Bu bölgede biriken çöplerin acilen Güngör'de bulunan çöplüğe taşınması konusunda başkanın da onayı ile gerekli girişimleri yapacaklarını vurguladı.

Bir ay boyunca belediye olarak bölge halkının sorunlarını dinleyerek başkana aktaracağını belirten Güneş, 'köylünün derdi geçimdir. Bölgede birçok insan geçimini hayvancılıkla ve çiftçilikle sağlıyor. Bugün bölgemizde en büyük sorun su sorunudur. Maalesef su kuyularındaki sular da nerdeyse kurumuş durumdadır. Kaldı ki taşıma su ile değirmen dönmez. Bir an önce su sorununa acil çözüm bulunmalıdır. Mandıralara tankerle su taşıyoruz ama yine yeterli değildir. Ülkeye gelecek olan sıdan ümitliyiz. Bölgemiz gelecek olan suyla rahatlayacaktır' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.