PAŞAKÖY
okuma süresi: 3 dak.

TDP:Ulukışla neden Paşaköy'e bağlı?

Ulukışla neden Paşaköy'e?..

<p>TDP Mağusa İlçesinden bir heyet Serdarlı'yı ziyaret etti <br>Emiroğluları; "Ulukışla, Serdarlı yerine, niçin Paşaköye bağlandı?"</p>

Yayın Tarihi: 25/09/08 12:44
okuma süresi: 3 dak.
Ulukışla neden Paşaköy'e?..
A- A A+

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Mağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları başkanlığındaki bir heyet Serdarlı'ya ziyarette bulundu. Parti Meclisi üyesi Hüseyin Angolemli ve Avukat İzzet Gilanlıoğlu ve bazı üyelerin de yer aldığı heyet, bölge sakinlerinin sorunları dinledi ve gündemdeki konular üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ağırlıklı olarak köylerin belediyelere bağlanması konusunun tartışıldığı gecede, özellikle sınırları Serdarlı ile iç içe geçmiş olan Ulukışla köyünün Paşaköy'e bağlanması kararı sert bir şekilde eleştirildi.

Çok yakın mesafelerde olan Serdarlı ile Ulukışla köylerinin sınırlarının birbiri içine girdiğini, hatta Serdarlı Futbol sahasının Ulukışla sınırları içerisinde olduğunu belirten bölge sakinleri, buna rağmen Ulukışla'nın Serdarlı yerine, oldukça uzakta olan Paşaköy'e bağlanmasının altında başka nedenler aradıklarını dikkat çektiler.

TDP Mağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları ise, önceleri Serdarlıya bağlanan Ulukışla'nın sonradan Paşaköy'e bağlandığını belirterek, bu kararın oy kaygısıyla alındığına dikkat çekti ve kararı siyasi olarak niteledi.

Bölge sakinlerinin ortaya koyduğu tepkinin çok haklı bir tepki olduğunu, verilecek haklı mücadelede TDP olarak yanlarında olacaklarını ifade eden Emiroğluları, hükümetin birçok konuda olduğu gibi, köylerin belediyelere bağlanması konusunda da vatandaşların görüş ve düşüncelerini almadan, ben yaparım olur mantığı ile hareket ettiğini söyledi. Emiroğluları, vatandaşları haklı davaları için mücadele etmeye de davet etti.

CTP-ÖRP koalisyon hükümetinin 'reform yapacağım' dediği tüm sektörde kaos yarattığını belirten Emiroğluları, "Eğitimde, tarımda, turizmde, sağlıkta kaos yaratanlar, köylerin belediyelere bağlanması konusunda da kaos yaratmayı başarmışlardır" dedi.

Ekonomik olarak çok zor günlerden geçen vatandaşların yapılan zamların ardından iyice zora girdiklerini, elektrik faturasını gören vatandaşların çıldırma noktasına geldiğine de dikkat çeken Emiroğluları, "Hükümet yaptıkları ve yapmadıkları ile insanları artık çıldırtma noktasına getirmiştir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.