PAŞAKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Paşaköy Köy Kadın Kursu sergisi açıldı

Paşaköy Köy Kadın Kursu sergisi açıldı

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü'ne bağlı Paşaköy Köy Kadın Kursu Sergisi, törenle açıldı.

Yayın Tarihi: 17/06/11 18:52
okuma süresi: 1 dak.
Paşaköy Köy Kadın Kursu sergisi açıldı
A- A A+

Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Paşaköy Köy Kadın Kursu'nun her yıl bir adım daha ileriye giderek geliştiğini belirterek, el ürünleri ortaya koyan kadınları ve eğitmenlerini kutladı.

Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan da, sergide emeği geçen herkese teşekkür ederek, kadınları özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Eğitmen Ayşegül Tilki ise böylesine emek gerektiren işlerin artık değer görmesini diledi ve kadınlara, yaptıkları ürünlerini satabilecekleri bir pazar yaratılması için yardım beklentisi içerisinde olduklarını kaydetti.

Paşaköy Belediye Park'ında gerçekleşen sergide, Lefkoşa Türk Belediye Orkestrası da mini bir konser verdi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.