PAŞAKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Paşaköy Gençlik Merkezi, Uluslararası Fıstık Festivali'ne katıldı

Paşaköy Gençlik Merkezi, Uluslararası Fıstık Festivali'ne katıldı

Gençlik Dairesi'ne bağlı Paşaköy Gençlik Merkezi Halk Dansları Toğluluğu Gaziantep'te gerçekleşen 7. Uluslararası Fıstık Festivali'ne katıldı.

Yayın Tarihi: 04/10/12 15:13
okuma süresi: 2 dak.
Paşaköy Gençlik Merkezi, Uluslararası Fıstık Festivali'ne katıldı
A- A A+

Gençlik Dairesi'nden verilen bilgiye göre, yöresel kıyafetleri ve Kıbrıs Türk kültürüne ait halk danslarını sahnede sergileyen Paşaköy Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu, yüksek enerjisi ve ekip bütünlüğü ile festivalin ilgi odağı oldu.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Paşaköy Gençlik Merkezi'nin, Gençlik Dairesi bünyesinde kurulan yeni bir oluşum olduğunu vurgulayarak, ilk festivallerinde gösterdikleri ekip bütünlüğü ve enerjileri için dansçılarını kutladı.

Göreve gelmesinin ardından Gençlik Dairesi olarak ilk önce aktivite bulamayan köy bölgelerindeki gençlere yöneldiklerini belirten Eroğlu, Paşaköy'ün de bunlardan biri olduğunu ve o bölgedeki gençlerin bir çatı altına toplanarak, ekip bütünlüğü halinde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Eroğlu, kültür, sanat ve spor olmadan gençlerin gelişiminin yarım kalacağına işaret ederek, söz konusu olguları, göreve gelmesinin ardından hızla en ihtiyaçlı bölgelere götürdüklerini belirtti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.