BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

Mesarya Bölgesi'ndeki sivrisinekle mücadele

Mesarya Bölgesi'ndeki sivrisinekle mücadele

Mesarya Bölgesi'nde sivrisinekle mücadele amacıyla İçişleri Bakanlığı yetkilileri ve Beyarmudu Belediye Başkanı seferber oldu.

Yayın Tarihi: 11/05/13 09:10
okuma süresi: 2 dak.
Mesarya Bölgesi'ndeki sivrisinekle mücadele
A- A A+

Gazi Mağusa ve özellikle Mesarya bölgesinde son günlerede artış gösteren sinek sorununa çözüm üretmek için Merkez Kaymakamı Salih Gökpınar Gazi Mağusa Kaymakam Muavini Mehmet Nurettin ve Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip köprülü göleti ve geçen yıl Gazi Mağusa Belediyesi tarafından kapatılan Güvercinlik'teki dere alanında incelemelerde bulundular.

Mesarya bölgesinde , köprülü Göleti ve Güvercinlik'teki dere geçişinin Gazi Mağusa belediyesi tarafından gelen suyun Gazi Mağusa'ya ulaşmaması için set kurularak kapatılmasından kaynaklanan yoğun su birikimi yaşanması ve ilaçlanmaması sivri sinek istilasına uğradı

Bölge insanı sorunun çok ciddi boyutlara ulaştığını belirterek artık yıllardır süren bu sıkıntıya son verilmesi ve insan sağlığına zarar verecek boyutlara ulaşmasından dolayı yetkilileri göreve davet ettiler.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip bölge halkından son zamanlarda sivri sinek sorunu ile ilgili şikayetlerin arttığını belirtti.

Edip, Merkez Kaymakamı Salih Gökpınar ve Gazi Mağusa Kaymakam Muavini Mehmet Nurettin'i yaşanan sorunu yerinde görüp incelemelerde bulunmaları için bölgeye davet ettiğini Gökpınar ve Nurettin'inde yaşanan sivri sinek sorununu gelip olay yerinde incelemelerinden dolayı sorunları kendilerine aktardıklarını ve en kısa zamanda bu sorunu kökten çözmek için yetkililerden söz aldığını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.