BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

Özbir Akbaşak, halkın görüş ve önerilerini dinledi

Özbir Akbaşak, halkın görüş ve önerilerini dinledi

Beyarmudu Bağımsz Belediye Başkan Adayı Özbir Akbaşak seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Akbaşak bu çerçevede geçtiğimiz günlerde Çayönü, Güvercinlik ve Türkmenköy'ü ziyaret etti. Özbir Akbaşak, göreve gelmesi halinde yapacağı projeleri içeren broşürleri dağıttığı ziyaretlerde, halkın görüş ve önerlerini dinledi, sorularına yanıtlar verdi.

Yayın Tarihi: 23/06/14 12:17
okuma süresi: 2 dak.
Özbir Akbaşak, halkın görüş ve önerilerini dinledi
A- A A+

Milletvekili Hüseyin Angolemli'nin de katıldığı ziyaretlerde Özbir Akbaşak'a gösterilen yoğun ve samimi destek dikkatlerden kaçmazken, Akbaşak'ın seçimlerden zaferle çıkacağına inanç belirtildi.

Alanlarında uzman kişiler ve ekibiyle birlikte Beyarmudu ve bölgesini çağdaşlaştıracak ve daha da geliştirecek 15 büyük proje ürettiklerini belirten Akbaşak, "Benimle birlikte Beyarmudu kazanacak, yurttaşlarımız kazanacak" dedi.

Ziyaretlerde Sağlık Merkezi, Yer Altı Hatları, Yeşil Alan ve Çocuk Parkları, Spor ve Aktivite Binası, Pazar ve Fuar Alanı, Modern Kesimhane, Yürüyüş ve Bisiklet Yolları, Dere Üzeri Köprü Yapımı, Belediye'nin yeniden teşkilatlandırılması, Okulun bölgeye yeniden kazandırılması, Cadde Şenlikleri, Geri Dönüşüm, Açık Spor Alanı ve Motocross Pisti ile Sulama ve Havuz Sistemleri projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Akbaşak, "Bu projelerle hem bölgemiz kalkınacak, hem de yurttaşlarımız hak ettiği hizmeti alacak" dedi.

Gittikleri her bölgede halkın gösterdiği sıcak, samimi ve yoğun ilginin kendilerini daha çok motive ettiğini ve seçimleri kanacaklarına olan inancı artırdığını belirten Akbaşak, "29 Haziran'da seçimi kazanacağıma olan inancım gün geçtikte artmaktadır. Yurttaşlarımızın hergeçen gün artan desteği de bunun göstergesidir. 29 Haziran'da Beyarmudu ve bölgesine yeni bir vizyon gelecek, yeni bir anlayışın önü açılacak. Halkımız da bunu işaret etmektedir" diye konuştu…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.