BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

Özyiğit: "Halkımız, çağdaş belediyecilikle yeniden tanışacak"

Özyiğit: "Halkımız, çağdaş belediyecilikle yeniden tanışacak"

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), Baraka Kültür Merkezi Beyarmudu Belediye Meclis Üyesi adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Beyarmudu köyünde broşür dağıttı.

Yayın Tarihi: 27/06/14 11:18
okuma süresi: 2 dak.
Özyiğit: "Halkımız, çağdaş belediyecilikle yeniden tanışacak"
A- A A+

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, BKP Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan ile Beyarmudu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özbir Akbaşak'ın da katıldığı yürüyüşte, vatandaşların görüş ve önerileri dinlendi, sorularına yanıtlar verildi.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, 29 Haziran Yerel Yönetim seçimlerinin, çağdaş belediyecilik anlayışını yeniden vizyona taşımak açısından tarihi bir öneme sahip olduğunu belirterek, halktan adaylarına destek vererek yeniliğe sahip çıkması çağrısında bulundu.

Ziya Rızkı ve Mustafa Akıncı gibi isimlerin çağdaş belediyecilik anlayışını ülkeye getiren ve belediyeciliğin kitabını yazmış kişiler olduklarını belirten Özyiğit, aday gösterdikleri ve halkın onayı vermesi halinde 29 Haziran'da göreve gelecek olan belediye başkanı adayı ile belediye meclis üyesi adaylarının, bu anlayışı günün şartlarına göre uyarlayarak yeniden hayat vereceklerini kaydetti.

Yerel Yönetimlerin, sofralara giren yiyecek, içilen su, solunan hava, sokakların temizliği ve kontrolü açısından çok önemli olduğunu, bu nedenle 29 Haziran seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğunu belirten Özyiğit, çalışanların hakkını gasp eden, yurttaşlara hak ettiği hizmeti veremeyen ve belediyeleri derebeylik gibi yöneten kişilere halkın onay vermemesi gerektiğini kaydetti.

Gittikleri, gezdikleri her bölgede adaylarına olan desteğin belirgin bir şekilde arttığını gözlemlediklerini kaydeden Özyiğit, yurttaşların onayı ile 29 Haziran'da sandıktan zaferle çıkacaklarına inanç belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.