BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

"Ananın Planı" 25 Ekim'de Beyarmudu'nda sahneleniyor

"Ananın Planı" 25 Ekim'de Beyarmudu'nda sahneleniyor

"Ananın Planı" 25 Ekim'de Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde sahnelenecek.

Yayın Tarihi: 22/10/14 15:48
okuma süresi: 2 dak.
"Ananın Planı" 25 Ekim'de Beyarmudu'nda sahneleniyor
A- A A+

Zalihe Susuzlu Tiyatrosu, Gazi Mağusa'da kapalı gişe oynayan ve büyük beğeni toplayan oyunları "Ananın Planı"nı 25 Ekim'de Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde s saat 20:30'de tiyatro severlerle buluşturacak.

Zalihe Susuzlu Tiyatrosu, Gazi Mağusa'da kapalı gişe oynayan ve büyük beğeni toplayan oyunları "Ananın Planı"nı 25 Ekim'de Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde s saat 20:30'de tiyatro severlerle buluşturacak
Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip oyunda Zalihe Susuzlu Ercan, Fatoş Hürdoğanoğlu, Eda Türkeş, Ece Halkın, Sezal Acaroğlu, Hanife Olurcan, Aygün Kencer, Koray Olurcan, Sertunç Beyzadeoğlu, Muhit Bilgehan, Engin Kürşat rol alırken ve oyunun efektleri ise Kadircan Ercan tarafından gerçekleştiriliyor.

Kıbrıs'ta kapıların açılmasının ardından iki toplumun yaşadığı trajikomik olayları konu alan oyun bu kez de Beyarmudu Belediyesi bölge halkına ve tiyatro severlerin beğenisine sunulacak. Oyun ile ilgili bilgi almak, rezervasyon ve bilet temini için 0533 861 48 77 no'lu telefon numarasını aramanız yeterli olacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.