BEYARMUDU
okuma süresi: 1 dak.

Beyarmudu Belediyesi yeşillenmeye devam ediyor

Beyarmudu Belediyesi yeşillenmeye devam ediyor

Beyarmudu Belediyesi doğayı yeşillendirmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 29/12/14 11:22
okuma süresi: 1 dak.
Beyarmudu Belediyesi yeşillenmeye devam ediyor
A- A A+

Beyarmudu Piknik Alanına çam,selvi ve zakkum fidanlarından oluşan 750 adet yetişkin Fidan ağacı dikimi gerçekleştirildi.Beyarmudu Belediyesi iş makineleri ile kazılan çukurlara Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ve Belediye personeli tarafından dikim gerçekleşti.

Geçtiğimiz dönem de de Beldemizin farklı noktalarına ağaç fidanı dikmiştik. Yeni dönemde de bu konudaki çalışmalarımızı arttırarak yeni fidanlara kök salmaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz aylarda ise yol boylarına ,parklara,bahçelere ve beldemizin muhtelif yerlerine fidan dikimi gerçekleşmişti.Ağaç dikemenin önemini vurgulayan Başkan Edip; "Her yıl Beşbin fidan" sloganıyla beldeyi yeşillendirmeye ve hizmetlerimize devam ederek modern Belediyecilik ve sosyal sorumluluk yolunda hızımıza hız katmayı hedef seçiyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.