İNÖNÜ
okuma süresi: 2 dak.

Yorgancıoğlu, Anayasa'ya evet denilmesini istedi

Yorgancıoğlu, Anayasa'ya evet denilmesini istedi

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü ile birlikte Dörtyol köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Yayın Tarihi: 20/06/14 13:28
okuma süresi: 2 dak.
Yorgancıoğlu, Anayasa'ya evet denilmesini istedi
A- A A+

İnönü bölgesine bağlı olan Dörtyol'da İnönü Bağımsız Belediye Başkanı ve bağımsız aday Ali Öncü'ye yoğun ilgi gösterildi. Yorgancıoğlu'na Dörtyol ziyaretinde CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, CTP-BG MYK Üyesi Ali Gulle ve CTP-BG Gazimağusa milletvekili Arif Albayrak eşlik etti. Köy meydanında bulunan kahvehaneleri ziyaret eden heyet, halk ile güncel konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

YORGANCIOĞLU ANAYASA'YA 'EVET' DENİLMESİNİ İSTEDİ

Gerçekleştirilen ziyarette CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu yapmış olduğu konuşmada, CTP-BG olarak İnönü Belediye Başkanı ve Bağımsız İnönü Belediye Başkan adayı Ali Öncü'nün yanında olduklarını ve hep destek olacaklarını söyledi. İnönü Belediye Başkanı ve Bağımsız İnönü Belediye Başkan adayı Ali Öncü'ye güvenlerinin de tam olduğunu belirten CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Yorgancıoğlu, 29 Haziran'da gerçekleştirilecek olan halk oylamasında Anayasa değişikliğine de evet denilmesi gerektiğini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.