İNÖNÜ
okuma süresi: 4 dak.

Siber: "Toplumun her kesimiyle birlikte hareket edeceğim"

Siber: "Toplumun her kesimiyle birlikte hareket edeceğim"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, toplumun her kesimine ulaşacak ve sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket edecek bir cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 23/11/14 16:11
okuma süresi: 4 dak.
Siber: "Toplumun her kesimiyle birlikte hareket edeceğim"
A- A A+

CTP'den verilen bilgiye göre, Müzakerecilik görevinin yanı sıra sosyal bir cumhurbaşkanı olmayı hedeflediğini dile getiren Siber, halkın yaşam kalitesinin yükselmesi için çaba koyan, çevreye duyarlı bir siyaset yürüteceğini vurguladı. CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber dün İnönü köyünü ziyaret etti. Siber ilk olarak İnönü'deki Toplum Merkezi'nde köy kadınlarıyla buluştu. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda Siber'e İnönülü kadınlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. İnönü Toplum Merkezi'nin çok modern bir eser olduğunu ifade eden Siber, köye bu eseri kazandıran İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü'ye teşekkür etti. CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, İnönü toplum Merkezi'nde birçok sanatsal aktiviteye de imza atılabileceğini belirtti.

TEMİZ SİYASET GEREKİYOR

İnönü Toplum Merkezi ve İnönü köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Sibel Siber'e İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, Gazimağusa Belediye eski Başkanı Oktay Kayalp, İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü ve Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif eşlik etti. Siber konuşmalarında temiz siyasete vurgu yaparak her işi aynı heyecanla yapabilmenin çok önemli olduğuna değindi. Müzakerecilik görevinin yanında halkın yaşam kalitesinin yükselmesi için çaba sarf edeceğini dile getiren Siber, toplumun her kesimine ulaşabilen bir cumhurbaşkanı olacağını kaydetti.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, 2015'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanması halinde sosyal sorumluluklar çerçevesinde sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket edeceğini ifade etti. Halkın geneline hitap edecek ve yaşam kalitesini hissedilir şekilde etkileyecek projelere hep birlikte imza atacaklarının altını çizen Siber, kendi mesleği olan doktorluğu severek yaptığını ve ülkeye daha iyi hizmet verebilme adına siyasete atıldığını kaydetti.

TEPKİLER OLUMLU

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından halktan çok olumlu tepkiler aldığını ifade eden Siber, bu tepkilerin adaylığına yönelik aynen devam ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı adayı olması için halktan yoğun talep gördüğünü belirten Siber, halkımızın ve partisinin desteğiyle Nisan 2015'te yapılacak seçimlerden başarıyla çıkacağına inanç belirtti. İnönü köyündeki vatandaşlar ise Sibel Siber'in özellikle 2,5 aylık başbakanlık döneminde çok olumlu işlere imza attığını, şeffaf ve temiz bir politika yürüttüğünü ifade ettiler. Siber'in Cumhurbaşkanlığı gibi yüce bir makama talip olmasının kendileri açısından son derece sevindirici olduğunun altını çizen İnönülü vatandaşlar, Siber'in Kıbrıs Türk halkını en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını söylediler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.