İNÖNÜ
okuma süresi: 2 dak.

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği'nden seminer

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği'nden seminer

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği geçtiğimiz gün 'Uyuşturucu ile Mücadele'' semineri düzenledi.

Yayın Tarihi: 21/01/15 15:52
okuma süresi: 2 dak.
İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği'nden seminer
A- A A+

Polis Genel Müdürlüğü Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şube Müdürlüğü polis müdür muavini Ali Adalıer ile yapılan istişare sonucu İnönü Toplum Merkezi'nde düzenlenen seminer 2 oturumda gerçekleşti. İlk oturumda gençlere yönelik polis müfettişi Omaç Volkan tarafından verilen seminerin ikinci oturumuna aileler katıldı. Omaç Volkan tarafından verilen seminerde uyuşturucu çeşitleri ve zararları hakkında bilgiler verdi.

Bu bağlamda İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği yönetim kurulundan bir heyet Polis Genel Müdür vekili Pervin Gürler'e nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Pervin Gürler, yapılan etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere böylesine bir seminer düzenleyen dernek yetkililerine teşekkür etti. Gürler, çocuklarımızın ve ailelerimizin bilinçlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, bu yönde sürdürülen çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Dernek, katkılarından dolayı Polis Genel Müdür vekili Pervin Gürler'e plaket takdim ederken, göstermiş oldukları yakın ilgi ve seminere yaptıkları katkıdan dolayı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şube Müdürlüğü Polis müdür muavini Ali Adalıer ve polis müfettişi Omaç Volkan'a teşekkür belgesi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.