İNÖNÜ
okuma süresi: 2 dak.

İnönü'de hafta sonu düzenlenen seminerde 'Bağımlılık' tartışıldı

İnönü'de hafta sonu düzenlenen seminerde 'Bağımlılık' tartışıldı

İnönü'de hafta sonu düzenlenen seminerde 'Bağımlılık' tartışıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Uzamanı Barış Başel tarafından 'Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım' başlığı altında anlatılan 'Bağımlılık' seminerine, bölge gençleri büyük ilgi gösterdi.

Yayın Tarihi: 19/06/11 16:50
okuma süresi: 2 dak.
İnönü'de hafta sonu düzenlenen seminerde 'Bağımlılık' tartışıldı
A- A A+

Başel'in görsel cihaz kullanarak konuşmacı olduğu seminerde, gençlerin hayata atılırken karşılaştıkları sorunları ve sigaranın gençler üzerinde yarattığı olumsuzlukları ele aldı.

Soru cevap olarak başlayan seminere, slayt gösterimi ile görsel zenginlik katıldı.
Sosyal Hizmetler Uzmanı Barış Başel, sigara ve buna benzer maddelerin zararlarını gençlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak anlattığı seminerde, bu maddelerin içerikleri hakkında bilgi verdi.

Sigara içmenin; "intihar etmenin en yavaş ve pahalı şekli" olduğunu anlatan Başel, sigaranın içinde bulunan birçok zararlı maddeyi slâyt eşliğinde öğrencilere gösterdi. Sigaranın insan sağlığına olumsuz etkilerini de örneklerle ve resimlerle gençlere anlatan Başel, sigaranın insanda yarattığı hastalıklara da değindi.

Zararlı maddelerin bir kez bile denenmemesi gerektiğini söyleyerek, bunun geriye dönülmez sonuçlara neden olacağına işaret eden Başel, gençlerin bu sebeple zararlı ve bağımlılık yapan maddelere her zaman "hayır" demeleri gerektiğini vurguladı.

Başel, çiçek takdim eden Nermin Sunisioğluları'a böylesine bir organizasyonu aracı olup gerçekleştirdiği için teşekkür etti.

Gençlerin ilgi ile izlediği 'Bağımlılık' seminerinin konuşmacısı Başel, bir saatlik bir programın ardından seminere katılarak ilgi ile dinleyen gençlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Mesarya ajans

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.