İNÖNÜ
okuma süresi: 2 dak.

Kızıl: "İnönü Belediye başkanı adil çalışmıyor, partizanlık yapıyor"

Kızıl: "İnönü Belediye başkanı adil çalışmıyor, partizanlık yapıyor"

Haziran 2010 seçimlerinde Belediye Başkanı Seçilerek göreve gelen Ali Öncü'nün partizanlık yaptığını iddia eden İnönü sakini Kemal Kızıl belediye başkanının adil çalışmadığını vurguladı.

Yayın Tarihi: 19/08/11 10:18
okuma süresi: 2 dak.
Kızıl: "İnönü Belediye başkanı adil çalışmıyor, partizanlık yapıyor"
A- A A+

Bir yıldır belediyeye çeşitli şikâyetlerde bulunarak evinin olduğu yolun çağdaş belediyecilik anlayışına uygun bir şekilde asfalt dökülmesi talebinde bulunduğunu belirten Kızıl, belediye başkanının kendisini dinlemediğini hatta bu konunun yapılmaması için de elinden geleni yaptığını savundu.

Özellikle kış aylarında evine girmek için zorlandığını söyleyen Kızıl, toprak olan yolun yağmur suları ile dolarak çamur ve su birikintisi haline geldiğini ve bu yüzden çok zorda kaldıklarını belirtti.

Bölgede siyasi tavır takınan belediye başkanının artık yanlı davranmaması gerektiğini söyleyen Kızıl, belediyenin Korkuteli ve Dörtyol köylerinde özenli bir çalışma yürüttüğünü, hatta evlerin bahçelerine kadar parke döşendiğini söyledi. Kendisini belediye başkanlığına getiren bölge haklının Dörtyol ve Korkuteli'ndeki halktan oluştuğu için belediyenin bu köylerdeki sorunlara daha fazla eğildiğini fakat bir yıldır her gün dile getirmesine rağmen henüz evinin önündeki yolun asfalt olmadığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.