İNÖNÜ
okuma süresi: 2 dak.

İnönü İlkokulu miniklerinden büyük başarı

İnönü İlkokulu miniklerinden büyük başarı

<p>İnönü İlkokulu bu yıl ilk kez kurulan fotoğrafçılık kolu ile bir ilki gerçekleştirdi. </p>

Yayın Tarihi: 14/06/12 13:31
okuma süresi: 2 dak.
İnönü İlkokulu miniklerinden büyük başarı
A- A A+

Bölgede birçok ilginç görüntüleri kareleyen minikler çektikleri fotoğraflarla öğretmenlerinin de desteği ile bir sergi açtılar.

Sergi Çarşamba günü saat 18:00'de İnönü İlkokulu'nda İlköğretim Dairesi Müdürü M.Bumin Paşa'nın yaptığı açılış ile gerçekleştirildi.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Paşa, öğrencilerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür eğitsel etkinliklerin okullarda uygulanması için girişim başlatacaklarını vurguladı. Paşa, özveri ile çalışıp bu serginin gerçekleşmesinde katkısı olan öğretmenleri tebrik etti.

Sergide sekiz dokuz yaşlarındaki öğrencilerin çektiği birçok fotoğraf karesi yer alırken en çok ilgiyi yaşlılara ait fotoğraflar çekti.

Fotoğraf kolu öğretmenlerinin öncülüğünde gerçekleşen sergide birbirinden güzel kareler yer alırken, hatıra olarak tüm fotoğrafların yer aldığı bir de dergi bastırıldı. Sergide fotoğrafların olduğu de slayt gösterisi yapıldı.

Sergiye İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü ve köy halkı yanı sıra FODER üyeleri de katıldı.

Sergi bölge halkı tarafından büyük beğeni topladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.