SERDARLI
okuma süresi: 3 dak.

Karagözlü: "Kuzey Mesarya'ya yeni bir vizyon getireceğiz"

Karagözlü: "Kuzey Mesarya'ya yeni bir vizyon getireceğiz"

Serdarlı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Vijdan Karagözlü seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde ve artan bir tempoyla sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 25/06/14 18:16
okuma süresi: 3 dak.
Karagözlü: "Kuzey Mesarya'ya yeni bir vizyon getireceğiz"
A- A A+

Vijdan Karagözlü'nün Seçim Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre yurttaşlarla buluşarak sorunları dinleyen, görüş ve önerilerini alan Karagözlü, kendisine yetki verilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verdi, projelerini içeren seçim bildirgesini dağıttı.

Vijdan Karagözlü'nün geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği seçim çalışmasına TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ile kadınlar da katılarak destek belirtti.

Bölgenin sıkıntılarını çözmek, bölge halkına hak ettiği beledi hizmetleri sunmak, ve Belediye'ye yeni bir vizyon kazandırmak hedefi ile yola çıktığını belirten Karagözlü, hedefinin sağlıklı bir çevrede yaşama hakkı sunmak, planlı gelişim ile yaşanabilir yerleşim birimleri oluşturmak, bölge gençlerine konut gelişim yerleri hazırlamak, kültür, sanat ve sportif etkinlikleri yaygınlaştırmak, bölgedeki tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkarak, turizme yönelik stratejiler belirlemek, yerleşim yerlerini engelsiz yaşama adapte etmek, planlı, düzenli yeşil alanlar, eğiticipark ve oyun alanları ve piknik alanları yaratmak ve bölge halkına, imkanlar dahilinde olabilecek en yaygın düzeyde kaliteli hizmet sunmak olduğunu açıkladı.

Bölgede su sorunu, çöp toplama ve imha şekli, ağıl sorunları, sağlıksız bir çevre, alt yapı sorunları, yetersiz park ve çocuk oyun alanları, yaşlılara yönelik hizmet eksikliği, Spor Kulüplerinin sıkıntıları, sosyal kültürel ve sportifaktiviteler için altyapı yetersizlikleri bulunduğuna dikkat çeken Karagözlü, bu sorunlara çözüm üretmesi gereken Belediye'nin yapısının ise içler acısı olduğunu vurguladı.

Belediye Meclis toplantılarının halka açık yapılması, Belediyenin şeffaf ve hesap verebilir bir yapıya sahip olması için ne gerekiyorsa yapılacağını kaydeden Karagözlü, "Kuzey Mesarya'ya yeni bir vizyon getireceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.