SERDARLI
okuma süresi: 2 dak.

II. etap içme suyu projesi devam ediyor

II. etap içme suyu projesi devam ediyor

Serdarlı Belediyesi, T.C Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı'nın katkıları ile Serdarlı Köyü II'ci Etap İçme Suyu yenileme Projesi'nin İhalesi yapıldı. İhale sonucunda İhaleyi kazanan firma Salih Köroğlu Construction Ltd tarafından başlatılan proje tüm hızla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 03/02/12 11:50
okuma süresi: 2 dak.
II. etap içme suyu projesi devam ediyor
A- A A+

Serdarlı belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı; 'T.C Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı, Serdarlı ve Çevre köylerine ''Belediye ve Köylerin Altyapı yatırımları Katkı projesi'' adı altında belediyemize de katkı ayırmıştır. TC Büyükelçiliği Yardım Heyeti'ne katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bölgemizde kısıtlı imkânlar ile belediyecilik hizmetini sürdürüyoruz. Bazen bu imkânsızlıklardan sıkıntılar da yaşanmaktadır. Ben, tüm sıkıntılarımıza rağmen belediyemizin çalışmalarını aksatmadan devam etmesi için sağlıklı kararlar alan Belediye Meclis Üyelerimize ve bizlere anlayış gösteren bölge halkıma çok teşekkür ederim.

T.C Büyükelçiliği Yardım Heyeti'nin bölge halkımıza kazandırmış olduğu projelerden dolayı da Meclis üyelerim ve bölge halkım adına teşekkürü bir borç bilirim.'

Serdarlı Belediye Başkanı Kerimoğlu, 2012 yılında yeni projelerle halka hizmetlerini devam ettireceklerini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.