YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Yeniboğaziçi Belediye Tiyatrosu'ndan "Baş Belası"

Yeniboğaziçi Belediye Tiyatrosu'ndan "Baş Belası"

Yeniboğaziçi Belediyesi Tiyatrosu, 'Baş Belası' isimli yeni oyununu Yeniboğaziçi Kültür Salonu'nda sahnelemeye başladı. İlk gösteriminde kalabalık bir seyirci topluluğunun önünde başarılı bir performans sergileyen ekip, yıllar önce yaşanmış gerçek hayatlardan kesitler sunarak izleyenleri adeta kültürel bir yolculuğa çıkardı.

Yayın Tarihi: 03/06/14 13:59
okuma süresi: 2 dak.
Yeniboğaziçi Belediye Tiyatrosu'ndan "Baş Belası"
A- A A+

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı ve CTP adayı Cemal Biren'in de izlediği oyunda, Kıbrıs insanının yaşam tarzı tamamen gerçek olaylardan kurgulanarak izleyenlere komik bir şekilde sunuldu. Oyun, 1974 öncesi Kıbrıs'ın trajedilerinden biri olan Araplara satılan kızlarımız konusunu da yine gerçek hikayelerle sahneye taşıyarak, komedinin içinde izleyenlere duygulu anlar da yaşatıyor.

Selma Tanık'ın gerçek kişi ve gerçek olaylar üzerinden kaleme aldığı iki perdelik komedi oyunu olan Baş Belası'nın yönetmenliğini Sami Yakar, suflörlüğü Hüseyin Sencar yaparken, oyunda Mustafa Tazeoğlu, Mehtap Sayıner, Necat Karaşahin, Nazime Nalses, Kezban Güryaylı, Mustafa Taşçıoğlu, Emine Sensev, Sadi Yiğit, Fatma Yaba, Süheyla Karel Ve Saim Akbelli rol alıyor.

Baş Belası oyunu, 2-3-4-6 Haziran tarihlerinde saat 20.00'da Yeniboğaziçi Kültür Salonu'nda tiyatro severlerle buluşmaya devam edecek. Yeniboğaziçi Belediyesi'nin 3788145 numaralı telefonu veya 0533 8691113, 0548 8545556 numaralı telefonlar aranarak oyun için rezervasyon yapılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.