YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Biren, Yeniboğaziçi Hasat Festivali'ni ziyaret etti

Biren, Yeniboğaziçi Hasat Festivali'ni ziyaret etti

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı ve CTP-BG Yeniboğaziçi Başkan adayı Cemal Biren Alaniçi'nde düzenlenen 3. Alaniçi Hasat Festivali'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 12/06/14 15:04
okuma süresi: 2 dak.
Biren, Yeniboğaziçi Hasat Festivali'ni ziyaret etti
A- A A+

Festivale katılan vatandaşlardan büyük ilgi gören Cemal Biren, halkın sorunlarını dinledi. Biren'le sohbet edip sorunlarını aktaran vatandaşlar ise aldıkları hizmetlerden son derece memnun olduklarını ve Yeniboğaziçi'nin 29 Haziran'dan sonra da "Yıldızlı Belediye" olarak kalacağını belirttiler. Yeniboğaziçi Belediye Başkanı ve CTP-BG Yeniboğaziçi Belediye Başkan adayı Cemal Biren'in Alaniçi Hasan Festivali ziyaretine belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

REFAH SEVİYESİNİ DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

Bölgede yaşanan sorunları dinleyen Biren ve belediye meclis üyesi adayları, 29 Haziran'da yapılacak olan yerel seçimlerden sonra hayata geçirecekleri projelerden de bahsettiler. Yeniboğaziçi halkının refah seviyesini en üst seviyelerde tutabilmek için ellerinden geleni esirgemediklerini kaydeden Cemal Biren, seçimlerden sonra bunun aynı şekilde devam edeceğini ve Yeniboğaziçi'nin "Yıldızlı Belediye" olarak kalmaya devam edeceğini ifade etti. Vatandaşların sorunlarının dinlenmesinin ardından Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Biren ve meclis üyesi adayları toplu halde Alaniçi Hasat Festivali'nin yapıldığı bölgeyi dolaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.