YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Cemal Biren: "Belediyecilik kültür işi, korumak CTP'nin işi"

Cemal Biren: "Belediyecilik kültür işi, korumak CTP'nin işi"

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı ve CTP-BG Yeniboğaziçi Başkan adayı Cemal Biren ve belediye meclis üyesi adayları Alaniçi, Akova ve Yeniboğaziçi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 15/06/14 16:56
okuma süresi: 2 dak.
Cemal Biren: "Belediyecilik kültür işi, korumak CTP'nin işi"
A- A A+

CTP'den verilen bilgiye göre, CTP Mağusa İlçesi'nin düzenlediği ziyaretlere davetli olarak İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, İlçe Başkanı Erkut Şahali ve Mağusa milletvekili Arif Albayrak da katıldı.

Köy kahvelerinde vatandaşla buluşan CTP'li heyet hem hükümet icraatlarını anlattı hem de CTP'nin yerel yönetimler vizyonunu ortaya koydu. Güncel konular hakkında vatandaşın sorularını yanıtlayan ekibe ilgi yoğundu.

BİREN: YENİBOĞAZİÇİ'Nİ YILDIZ YAPTIK

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı ve CTP-BG Yeniboğaziçi Başkan adayı Cemal Biren kısıtlı imkanları olan belediyeyi bölgenin yıldızı yaptıklarını söyledi. Biren, Yeniboğaziçi'nin dünya kentleri arasında girdiğini ve Kıbrıs'ta 'sakin şehir-cittaslow' unvanı alan yer olduğunu söyledi.

"Hizmet verdiğimiz belediyelerimiz kalkındı, gelişerek birer yıldızlı belediyeye dönüştü. 29 Haziran'dan sonra daha fazla belediyeyi yıldızlaştıracağız. Yıldızlı belediyeler mutlu kentler demek" diyen Biren, belediyeciliğin kültür işi, bunu korumanın da CTP'nin işi olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.