YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 1 dak.

Mahkeme olay yerine taşınıdı

Mahkeme olay yerine taşınıdı

Yeniboğaziçi bölgesinde 2013 yılında çukura gömülmüş olarak bulunan Ahmet Aybak'ı öldürmekle yargılanan sanık İbrahim Maraşlı ve Mustafa İlhan Tuncay'ın yargı süreci devam ediyor.

Yayın Tarihi: 14/04/16 08:50
okuma süresi: 1 dak.
Mahkeme olay yerine taşınıdı
A- A A+
Yeniboğaziçi Bölgesinde 27 Aralık 2013 tarihinde Crystal Rocks Otel ile Merinero Restoran arasındaki ormanlık alanda çurda gömülü olarak bulunan Ahmet Aybak cinayeti sanıkları İbrahim maraşlı ve Mustafa İlhan Tuncay'ın duruşmasına dün de devam edildi.

Ahmet Aybak'ı yedirerek zehirledikten sonra kazdıkları çukura gömdükleri gerekcesi ile tutuklu yargılanan sanıkların dünkü duruşmasında iddia makamı ikinci tanık olarak Polis Müdürlüğü'ne bağlı Olay yeri İnceleme Şubesi'nde görevli polis memuru İsmail Kaymaklılı'yı dinletti.

Duruşmada Mustafa İlhan Tuncay'ın cinayete dair itiraflarının da bulunduğu toplam 6 adet video görüntüsü mahkemede izlendi. Duruşma 18 Nisan'a tehir edildi.

Havadis Gazetesi - Nadire Bahadi
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.