YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Farkındalık için toplumsal cinsiyet ve eşitlik semineri .....

Farkındalık için toplumsal  cinsiyet ve eşitlik semineri .....

Yeniboğaziçi Belediyesi kültür merkezin de düzenlenen toplumsal cinsiyet ve eşitlik adlı seminere bir çok kadın dinleyici katıldı.

Yayın Tarihi: 08/12/12 15:44
okuma süresi: 2 dak.
Farkındalık için toplumsal  cinsiyet ve eşitlik semineri .....
A- A A+

Yeniboğaziçi kadınlar derneği adına konuşan Dudu Barkınay toplumsal cinsiyet ve eşitlik üzerine odaklanmış küçük hibe projesi olduğunu ve farkındalık için sende katıl kapsamında bu proje adım atıklarını ve 4 bin Euro kazandıklarını belirti.

Barkınay, bu gün düzenlen seminerde kadında cinsel sorunlar,aile içi şiddet ve girişimcilik konusunda olduğunu söyledi ayrıca sunumların sonucunda çalıştay yapılacağını belirten BARKINAY Yeniboğaz içi kültür merkezinde 10 MART tarihinde ise protokol üyeleri ,katılımcılara ve basın mensuplarına bir kokteyl verilip çalıştayın sonuçlarını açıklanacağını belirti.

Konuşmacı Doğuş Derya ise seminerin kadına şiddet ve aile içi şiddeti kapsadığını ve Inter aktif bir yöntem uguladıklarını ve kadına şiddetin ve aile içindeki şiddetin nasıl son bulacağı konusunda konuşulduğunu ve yeniboğaziçi li kadınların bu konuda çok duyarlı olduklarını ve kendilerine teşekkür etti.

M H A

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.