DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

Çöp ayıbı sosyal medyaya taşındı

Çöp ayıbı sosyal medyaya taşındı

Güngör'de bulunan çöp toplama merkezleri yerine Hamitköy'de boş bir araziye dökülen çöpler Biyologlar, Doğayı Araştırma ve Koruma Derneği Başkanı Hasan Sarpten'i sosyal medya üzerinden isyan ettirdi. Çektiği fotoğrafları yayınlayarak, tepkisini ortaya koyan Sarpten "Depolama tesisi var diye boşuna seviniyoruz anlaşılan" dedi.

Yayın Tarihi: 26/02/14 10:23
okuma süresi: 1 dak.
Çöp ayıbı sosyal medyaya taşındı
A- A A+

Kıbrıs Postası

Biyologlar, Doğayı Araştırma ve Koruma Derneği Başkanı Hasan Sarpten, sosyal medya üzerinden isyan etti.

Lefkoşa Türk Belediyesi çöplerinin Güngör'de bulunan tesisler yerine Hamitköy'deki boş bir araziye döküldüğünü fotoğraflarla görüntüleyerek tepki gösteren Sarpten, "Avrupalı başkent böyle mi" olur şeklinde yorum yaptı.

"Boş buldukları alana döküyorlar"

Sarpten, kendisine ait facebook hesabından şu sözlere yer verdi;

"Avrupalı başkent dedikleri böyle mi olur? Dikmen çöplüğü kapandı, Güngör'de yeni depolama tesisi var diye boşuna seviniyoruz anlaşılan. Bu görüntüler, bugün Hamiköy'de çekildi. LTB araçları çöp ve molozunu boş buldukları bu alana döküyor, hem de belli ki ilk değil! Ne diyeyim, suçlu kim bilemem... Tek bildiğim, aynası iştir kişinin lafa bakılmaz..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.