DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

Turkcell'le yeşil için el ele

Turkcell'le yeşil için el ele

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Taşkent'e yeni bir ormanlık alan kazandırıyor.

Yayın Tarihi: 10/03/14 17:17
okuma süresi: 2 dak.
Turkcell'le yeşil için el ele
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 11 Mart Salı günü saat 10.30'da Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı'nın da katılımıyla fidan dikme etkinliği düzenleyecek.

Etkinliğe Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Çevre Bakanlık Müdürü Efsun KaşifSalel, Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu, Çevre Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Mehmet Osmanlılar, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca'nın yanı sıra Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetici ve çalışanları ile öğrenciler katılacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri hedeflerinin 15'inci senede 70 bin fidana ulaşmak olduğunu açıkladı. Fidan dikim etkinliği için geçtiğimiz hafta Orman Dairesi ile Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında protokol imzalanmıştı.

"Orman Haftası" etkinlikleri çerçevesinde bu yıl Taşkent'te yapılacak fidan şöleni için imzalanan protokolün ardından yetkililer, tüm halkı fidan dikmeye ve "yeşil bir Kıbrıs için el ele vermeye" çağırdı.

Protokole, Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlkan Bülbül ile Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu imza koymuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.